RØYKVARSLER OG PULVERAPPARAT

Alle må selv sørge for nytt batteri til røykvarsleren, vi har skiftet forsikringsselskap og de leverer ikke ut nye batterier.  I januar/februar 2019 skal alle pulverapparatene skiftes – du vil få mer info om dette på nyåret.

 

BOSS
Vi må igjen minne om at det er viktig at det bare blir kastet restavfall (husholdningsavfall) i bossnedkastene.

Vi har ofte store utgifter fordi det blir kastet gjenstander som ikke skal i restavfallet.   Dette er unødvendige utgifter som må dekkes inn over felleskostnadene – så tenk deg om på hva du kaster.  Hensetting av boss rundt kontainerne forsøpler borettslaget så det er noe vi vil ha slutt på!

 

SAMTYKKE TIL DIGITAL KOMMUNIKASJON
Vi i styret vet at mange ønsker å motta informasjon digitalt.  OBOS vil på vegne av boligselskapene sende en SMS fra nummer 1929 til hver enkelt boligeier, hvor de ber om samtykke til digital kommunikasjon.  Dersom du samtykker, vil blant annet årsrapport, tredjepartsopplysning (ligningsoppgaver), brev og fakturaer kunne bli sendt pr. e-post, og enkelte varslinger på SMS.

Vi i styret er opptatt av å sørge for at den enkelte får informasjon på en enklest mulig måte.  På denne måten kan vi både få tilfredsstilt den enkeltes behov for effektiv kommunikasjon og redusere bruk av papir.

Vi oppfordrer derfor alle våre eiere til å gi samtykke til digital kommunikasjon.

 

ANSATTE
Vår trofaste vaktmester Arild går inn i pensjonistenes rekker fra 01.01.2019. 

Vaktmester Asbjørn har arbeidstid fra kl. 08.00 til kl. 15.30 og kan nås på 45 96 45 49.

Kontorets åpningstider er mandag, onsdag, fredag kl. 09.00-13.00, tirsdag og torsdag kl. 13.00-15.00.  Det nye telefonnummeret til borettslagskontoret er 56 90 26 90.  E-post lyderhorn.brl@getmail.no.

 

LADESTASJON FOR EL-BILER
Halvparten av ladestasjonene for el-biler v/nr. 30 og 32 er klar til bruk, de resterende blir montert denne uken.  Hurtigladestasjonene v/nr. 14 er ikke klar før senere. 

Vi vil også minne om at all lading i garasjene er forbudt.  Anlegget er ikke dimensjonert for dette og sikringene ryker.  Det er heller ikke riktig at naboene dine skal betale for «drivstoff» til din el-bil.

 

INFORMASJON
Husk å følge med på Intern-TV, kanal 171 på din dekoder og på hjemmesiden lyderhorn.borettslag.net, for viktig informasjon.

 

Styret og ansatte vil ønske alle beboerne et Godt Nytt År.