Halvparten av ladestasjonene for el-biler v/nr. 30 og 32 er klar til bruk, de resterende blir montert denne uken.  Hurtigladestasjonene v/nr. 14 er ikke klar før senere. 

Vi vil også minne om at all lading i garasjene er forbudt.  Anlegget er ikke dimensjonert for dette og sikringene ryker.  Det er heller ikke riktig at naboene dine skal betale for «drivstoff» til din el-bil.

Endelig kan du lade hjemme
Nå er det satt opp ladestasjoner. I et samarbeid mellom Lyderhorn borettslag, Bergen Kommune og BKK er det etablert en kombinasjon av normalladere og hurtigladere. Det blir tilrettelagt slik at det kan utvides med ladeplasser etter hvert som behovet øker.


Betaling og app

Betaling, pris, start og stopp av lading skjer gjennom appen BILKRAFT. Du finner appen i App Store for iPhone eller Google Play for Android. Den samme app-løsningen benyttes på alle BKK sine ladestasjoner.

Betaling

Det er ulik pris for lading på normalladere og hurtigladere. Du som bruker velger den ladeformen som best tjener ditt behov. For at flest mulig skal kunne benytte seg av laderne, er det viktig at bilen flyttes etter endt lading.

På nettsiden til BKK, www.bkk.no/elbiler-og-lading, finner du mer informasjon om betaling og lokasjon for alle BKK sine hurtigladere.

 

Dette infoskrivet ble levert i alle postkasser i borettslaget i januar 2019. Du kan laste det ned i pdf-format her.